Position Platschef till företag i bygg- och anläggningsbranschen
Ort Sundsvall

Jobbeskrivning

Om företaget:
Företaget är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar företaget helhetslösningar som gör ditt projekt lite enklare.

Transport och maskin
Företaget erbjuder ett modernt och brett sortiment av transport- och maskintjänster. I tjänsteutbudet finns anläggningstransporter, industritransporter, maskintjänster, krantjänster, gruvtransporter samt viss projektverksamhet. Utifrån kundens specifika behov tar företaget fram en helhetslösning eller assisterar med just den specialistkompetens som efterfrågas.

Om rollen:
Som Platschef hos företaget har man ansvar för den dagliga verksamheten inom Transport och Maskin i Sundsvall med omnejd. Att leda, planera och styra den dagliga produktionen med kvalitet och leveranssäkerhet i olika entreprenadprojekt är viktiga ansvarsområden för tjänsten. Arbetet sker självständigt och under eget ansvar genom hela affären, i en platt organisation med sikte på framtiden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Personalansvar där Platschefen leder sina teammedlemmar genom en nära och bra dialog. Rekrytering, lönesättning i samråd med Arbetschef. Medarbetar- och lönesamtal är del av ansvaret
– Ansvar för affären/projektet från offert, avtal, kravställning, dokumentera och informera berörda medarbetare till slutmöten och uppföljning
– Ekonomiskt ansvar – Planera och leda för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led
– Ansvar för resursplanering och produktivitet
– Löpande dialog med anslutna och icke anslutna åkare/underentreprenörer
– Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet. Platschefen har skyldighet samt befogenhet att vidta åtgärder vid fara för hälsa eller miljö.
– Marknadsföra företagets produkter och tjänster samt aktivt delta vid upprättande av marknadsplan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan, ange referensnummer: 17518001

Skicka in ditt CV

Ladda upp CV
Max filstorlek: 10 MB. Filtyper: Word, PDF, JPG and ZIP.

Våra tjänster

På Human Search är vi specialister på headhunting och search. På bara 20 arbetsdagar presenterar vi de bäst lämpade kandidaterna oavsett position, inom alla branscher.

Se våra tjänster

För kandidater

Här hittar du alla lediga tjänster som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Contact Us

  • Email info@humansearch.se
  • Telefon +46 (0)8-506 526 80
  • Adress Kammakargatan 22
    SE-111 40
    Stockholm
Visa alla kontor