Position Uppdragsansvarig omgivningspåverkan till internationellt teknikkonsultföretag
Ort Stockholm

Jobbeskrivning

Om företaget:
Företaget är ett internationellt teknikkonsultföretag vars ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Man erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll, ofta i tidiga skeden av kundernas projekt. Företaget har en omfattande projektexport och arbetar i uppdrag över hela världen.

I Sverige erbjuder företaget ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, samhällsanalys, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri.

Att arbeta hos företaget innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Man arbetar gränsöverskridande tillsammans med kollegor inom bl. a. miljö, arkitektur, planering, trafik, väg och mark, konstruktion och projekteringsledning.

På företaget kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling.   

Om rollen:
Rollen som uppdragsledare omgivningspåverkan är bred inom kompetensområdet och du arbetar med vibrationsmätningar, besiktningar, riskanalyser och uppdragsledning i projekten. De huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att säkra byggprojekt så att de kan genomföras med minsta möjliga påverka på tredjeman avseende vibrationer och bullerstörningar.  

Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Vidare är du van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor.  

Om du har någon specialistkunskap är det ett plus och företaget kommer att stödja dig i din fortsatta utveckling.  

Andra viktiga arbetsuppgifter är att:  

 • Delta i försäljning och marknadsbearbetning  
 • Arbetsleda inom ramen för uppdragsledaransvaret  
 • Utveckla samarbetet med övriga enheter inom företaget  
 • Resultatansvar för egna uppdrag  
 • Löpande kundkontakt  

Budget- och/eller personalansvar 
Budgetansvar inom ramen för de projekt man ansvarar för.  

Rapporterar till 
Löpande frågor rörande pågående uppdrag rapporteras till projektets uppdragsledare och i övriga frågor sker rapporteringen till gruppchef.  

Resor i tjänsten 
Resor kan förekomma. 

 


Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan, ange referensnummer: 13918002 

 

Skicka in ditt CV

Ladda upp CV
Max filstorlek: 10 MB. Filtyper: Word, PDF, JPG and ZIP.

Våra tjänster

På Human Search är vi specialister på headhunting och search. På bara 20 arbetsdagar presenterar vi de bäst lämpade kandidaterna oavsett position, inom alla branscher.

Se våra tjänster

För kandidater

Här hittar du alla lediga tjänster som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Contact Us

 • Email info@humansearch.se
 • Telefon +46 (0)8-506 526 80
 • Adress Kammakargatan 22
  SE-111 40
  Stockholm
Visa alla kontor